Aggregaatit

Ale! Wameta Fi200G Aggregaatti Laajenna
Wameta Fi200G Aggregaatti

Wameta Fi200G bensiini aggregaatti

47-FI200I

Uusi

Älypuhelimella ohjattava hiljainen aggregaatti.

Lisää ominaisuuksia

899,00 €

Lisätiedot

Wameta Fi200G on huippu hiljainen, etäohjattava ja laadukas aggregaatti. Tuotetun virran aaltomuoto noudattaa sinikäyrää– voidaan turvallisesti käyttää herkkien elektronisten laitteiden virrantuottoon. (THD <2,5%) Hiljainen– 50–60 dB 7 m etäisyydeltä mitattuna.

Kätevät kumipyörät ja laitteeseen integroitu kokoonpainuva vetokahva tekevät liikuttelusta helppoa.

Ainutlaatuisen polttoainejärjestelmän suunnittelun ja toteutuksen ansiosta aggregaattia voidaan kuljettaa ja säilyttää myös makaavassa asennossa.

Aggregaatissa on ainut laatuinen Wifi-ohjausjärjestelmä, joka toimii älypuhelinohjauksella. Koneen polttoaineenkulutusta, toiminta-aikaa, tehontuottoa, jännitettä, vaihtovirran taajuutta voidaan seurata reaaliaikaisesti älypuhelimen kautta. Laite voidaan myös käynnistää ja sammuttaa älypuhelinohjauksella. Etäkäynnistäminen onnistuu, kun moottori on lämmin (ei tarvitse rikastinta). Järjestelmä ilmoittaa myös aggregaatin huollon tarpeesta. Aggregaatti ja matkapuhelin ovat yhteydessä toisiinsa Wifi-yhteydellä.

Tuote on CE-merkitty ja sillä on kolmannen osapuolen CE-testi sertifikaatti, Gs-turvallisuus-sertifikaatti , EMC-sertifikaatti sekä EU5 emissiosertifikaatti. Lisäksi tuote on voittanut arvostetun Red Dot -muotoilupalkinnon Saksassa.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Wameta Fi200G bensiini aggregaatti

Wameta Fi200G bensiini aggregaatti

Älypuhelimella ohjattava hiljainen aggregaatti.

Hyväksy

Käyttämällä sivusto hyväksyt evästeet